Milivojević: Nećemo pustiti Hrvatsku da pobedi

"To nije obična utakmica, ubeđen sam da ćemo imati ogromnu podršku navijača. Za naš narod ova utakmica nije obična. U poslednje dve, tri utakmice dobro, imamo šsanse, ali ne možemo da damo gol. Nadam se da ćemo u ovoj utakmici, uz dobru igru, postizati i golove. Ubeđen sam da treba da nam se 'vrati' i ja bih najviše voleo da to bude protiv Hrvatske", rekao je Milivojević novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20.45 na stadionu Crvene zvezde igra protiv Hrvatske, utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine. U prvom delu takmičenja u Grupi A, Hrvatska je u martu u Zagrebu pobedila sa 2:0.

Belgija je prva u grupi sa 19 bodova, Hrvatska ima 16, a Srbija sedam bodova.

Upitan da li je razgovarao sa saigračima iz Anderlehta o predstojećoj utakmici, Milivojević je rekao da njegova ekipa neće pustiti Hrvatsku da pobedi i da bi Belgijanci želeli da pobedi Srbija.

"Ne postoji mogućnost da pustimo bilo koju reprezentaciju da pobedi, a pogotovo ne Hrvatsku. Belgijancima bi bilo drago da mi pobedimo, jer bi to njima olakšalo put, ali mi gledamo sebe, idemo da pobedimo...", rekao je Milivojević.

Milivojević je ocenio da selekcija Srbije ima bolju odbranu, ali da je slabija od Hrvatske u napadu.

"Prednost Hrvatske je u špicu, imaju dosta dobrih igrača, ali mi imamo fenomenalnu odbranu. Mislim da je naša odbrana mnogo bolja od njihove, iako statistički to nije tako, ali mislim da ćemo to pokazati u petak", rekao je on.

Beta

Pogledajte još