OGLASIO SE I TATA KARLEUŠA: Šokiran pričama odlučio da oštro reaguje!

- Kada je čuo šta je Jelena Golubović pričala na farmi, Dragan je bio šokiran. Nije mogao da veruje da neko može da priča takve budalaštine, i to pred kamerama. Jedno je netrpeljivost prema njegovoj porodici, ali sasvim drugo vređanje i izgovaranje laži. On je dugo razmišljao šta će uraditi ovim povodom, a onda je doneo odluku da podnese tužbu.

Već je sve što je potrebno predao svojim advokatima, koji će sastaviti tužbu i proslediti je nadležnim organima - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ocu Jelene Karleuše.

U nameri da saznamo da li je istina da će Dragan tužiti Jelenu Golubović, kontaktirali smo sa njim i on je potvrdio naša saznanja.

- Istina je, tužiću je sigurno. Ja sam već sve predao svojim advokatima i već sutra ili prekosutra će to biti prosleđeno dalje. To što ona priča su najveće budalaštine. Danas svako može putem medija da svašta iznese u javnost, pas laje, vetar nosi, ali znate, neke stvari se i lepe za čoveka, a sve ovo su gluposti - izjavio je Dragan Karleuša za dnevni list „Alo!“.

Alo

Pogledajte još