fbpx

Hrvatskim navijačima zabranjen ulazak na Marakanu

"Fudbalski savezi Srbije i Hrvatske dogovorili su se da utakmici ne prisustvuju navijači Hrvatske, kao što nisu navijači Srbije prisustvovali utakmici u Zagrebu, u martu. Policija na graničnim prelazima neće dozvoliti hrvatskim navijačima da uđu u Srbiju", rekao je Bjelić agenciji Beta.

"Takođe, kontrola će biti i na stadionu, gde će, ako se uoče, hrvatskim navijačima biti predočeno da ne mogu da prisustvuju utakmici", dodao je on.

Utakmica Srbije i Hrvatske igra se večeras od 20.45 na stadionu Crvene zvezde, u osmom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Iz policije je saopšteno da je jedno odeljenje policije angažovano da posmatra stadion, da će 4.000 policajaca obezbeđivati utakmicu i bezbednosni prsten oko stadiona, kao i da će određeni broj policajaca biti u užem centru grada, gde će paziti objekte od vitalnog značaja.

Takođe, policija će posle utakmice obezbeđivati trasu od stadiona do hotela "Hajat", u kome je smeštena reprezentacija Hrvatske, a sutra odlazak reprezentacije Hrvatske iz Beograda, trasu od hotela do aerodroma Nikola Tesla.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.