INCIDENT: Kako je Nata nagrabusila na splavu gde je nastupala?

- Tokom jednog od svojih poslednjih nastupa na popularnom beogradskom splavu, Nataša je došla sa sestrama i nekoliko svojih drugarica i, kao što je to običaj, one su se smestile u separe, a ona je pevala. Kada bi pravila pauzu, Nataša bi sela sa njima u separe da se odmori i osveži. Napravila je odličnu atmosferu, a kada je završila s nastupom, konobar je najnormalnije prišao devojkama i dostavio im račun. One su se iznenadile jer je opšte poznato da kada neki pevač nastupa negde dobija i svoj separe, gde je piće za njega i sve koji su došli sa njim besplatno. A još kad su videle račun, šok je bio neopisiv.

Tada su pozvale Natašu, pojavio se i menadžer splava i ona ga je pitala o čemu se radi, a on joj je rekao da su ona i njena ekipa napravile ceh od 70.000 dinara. Nataša nije pravila problem, već je platila bez reči, ali je prilično pobesnela zbog ovakvog tretmana - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da je Bekvalčeva bila vrlo besna, ne zbog iznosa, već zbog činjenice da joj pre nastupa nije rečeno da će joj piće biti naplaćeno jer to nigde nije običaj.

- Natašu je pogodilo to što su joj naplatili 70.000 dinara, tako, na kvarno. Veoma je bila izervirana i besno je napustila splav, a tamo sigurno neće otići kao gost. Čak i ako bude nastupala na tom splavu, to će biti krajnje poslovno i sigurno neće koristiti njihov separe iz principa - zaključuje izvor za „Alo!”.

O ovom manjem incidentu pokušali smo da dobijemo komentar od Nataše Bekvalac, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja broja.

Alo

Pogledajte još