Džastin Biber se drogira! (FOTO)

Džastinov crni kombi služi za prevoz opreme i članova benda po inostranstvu, međutim baš iz tog kombija viđen je mladi pevač sa marihuanom. Vozili su se ulicama Calabasas u Los Anđelesu, dok je tinejdžer pušio travu sa rukom izbačenom kroz prozor. Verovatno je želeo da privuče pažnju u čemu je i uspeo. Prolaznici su mu dobacivali razne komentare duž cele ulice, ali on se nije obazirao.

(old_image)
Lula viri iz kombija
/ Foto: AP

Dok je držao lulu u ruci ostavljao je veliki dim u vozilu, iako 19-godišnja zvezda tvrdi suprotno. Nakon ovog incindenta pevač se cele nedelje vozio u svom Mercedes – Benz Spinter kombiju sa prijateljima.

(old_image)
Foto: AP

Sugrađani tvrde da danima viđaju Džastina sa lulom za marihuanu. Da li se mladi pevač drogira ili samo želi da odraste, ostaje misterija.

(old_image)
Džastin i njegovi drugovi Lil Za i Lil Tvist / Foto: Instagram

Osoba koja drži lulu praznila je vodu iz iste koristeći sunce na putu. Džastin je u kombiju bio u pratnji svojih prijatelja Lila Za i njegovog mlađeg Lil Tvista koji su afro amerikanci, to dokazuje da je na slici Džastinova ruka. Ali, ovom kontraverznom tinejdžeru ovo nije prvi put da je uhvaćen sa marihuanom.

Međutim, policija je još u julu ove godine zaustavila Džastinov kombi na Ambasadorskom mostu, koji razdvaja Bindsor, Kanadu i Detroitu i u toku Džastinove turneje pronašla je u autobusu marihuanu, kao i ostali pribor za drogiranje. Nakon što su ih zaustavili, oduzeli narkotike i očitali bukvicu, članovi benda su produžili na nastup.

(old_image)
Lil Zaz (levo), Lil Tvist i Džastin Biber (desno) Foto: Twitter

Džastin na ovu temu nije želeo da razgovara, čak nije želeo da komentariše i dodao je da je sve to laž. Ali, policija tvrdi suprotno. Nakon ovog skandala, tinejdžer je napravio nove fotografije sa smešnim grimasama zajedno sa Lil Zazom i objavio ih na tviteru.

Takođe, obratio se svojim fanovima preko tvitera: „Cela noć u studiu. Još uvek smo budni, a posao se približava kraju“, zajedno sa oznakama #Teško, #Posao, #Umoran. Kasnije te večeri nastavio je da piše svojim fanovima: „Noćas spavam u studiu“.

Pop zvezda je trebao da se odmori i opusti neko vreme u svom apartmanu, nakon što je „napadnut“ u svojoj rodnoj Kanadi ove nedelje. Biber je napao čoveka u noćnom klubu u Torontu, dok se probijao kroz masu ljudi. I tokom tuče, pop pevač je izgubio zlatnu ogrlicu vrednu 40.000 $.


Blic

Pogledajte još