Topićeva trudna žena bori se za život bebe!

– Biljana je morala u bolnicu zbog komplikacija koje su se iznenada desile. Želeo sam da prisustvujem porođaju, ali me je odgovorilo stručno osoblje sa kojim sam razgovarao o tome. Procenjeno je da je zbog specifičnosti trudnoće bolje da budem van porođajne sale – ispričao je Topić za „Blic“.

Dragutin Biljani pruža bezrezervnu podršku od kuće, gde se stara o njihovoj ćerki Angelini, koja je u avgustu proslavila osmi rođendan. Dragutin je uzbuđen zbog rođenja drugog deteta, ali i zabrinut zbog supruge i bebe.

– Biljana i ja uvek delimo kućne poslove, pomažemo jedno drugom, tako da mi sada nije teško da se sam staram o ćerki i kući. Stalno mislim na Biljanu i želim da izgura do kraja bez muke. A znam da hoće jer bebe sportista obično žure – kaže Top, ispoljavajući svoj optimizam.

Čekam te, srećo moja

„Volim te srećo moja, jedva čekam da mi dođeš kući čim se porodiš, da se svi četvoro radujemo u ljubavi !!“ – napisao je na svom Fejsbuk profilu Dragutin pre nekoliko dana. Stotine i poznatih i nepoznatih pružaju mu podršku i unapred čestitaju rođenje drugog deteta.

Alo

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.