Mihajlović: Nedostajalo nam sreće protiv Hrvata

"U prvom poluvremenu smo u potpunosti kontrolisali ritam, kao i u većem delu drugog. Imali smo par lepih šansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. Nedostajalo nam je sreće. Znali smo da će Hrvati čekati našu grešku i iskoristili su onu najmanju i iz jedine šanse postigli gol", rekao je Mihajlović za RTS.

Fudbaleri Srbije su večeras na stadionu Crvene zvezde igrali nerešeno s Hrvatskom 1:1.

Mihajlović je kazao da su njegovi igrači poštovali dogovor iz svlačionice i pokazali veliku borbenost na terenu.

"Imali smo dosta pehova u drugom delu meča. Dobili smo crveni karton, koji nas je poremetio, Lazar Marković je ostao bez snage, a Miralem Sulejmani se povredio. Bili smo borbeni i pokazali da možemo da se nosimo sa ekipama iz prvih 10 na svetu. Momci su dali sve od sebe i pokazali da treba verovati u njih", rekao je Mihajlović.

Strelac gola za "orlove" Aleksandar Mitrović kazao je da je Srbija bila mnogo bolja na terenu, ali je njegovim saigračima nedostajalo koncentracije u ključnim momentima.

"Igrali smo ofanzivno od početka i uspeli smo Hrvate da nateramo da se brane. Imali smo mnogo više šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Oni su iz jedne šanse dali gol, ali šta je - tu je, to je fudbal", rekao je on.

Beta

Pogledajte još