Salzburg: Muškarac iz BiH zaklao suprugu pred očima petogodišnje kćerke

Tridesetpetogodišnji muškarac nožem je prerezao grkljan svojoj dvadesetpetogodišnjoj suprugi, a nakon toga je pokušao da izvrši samoubistvo, u čemu nije uspeo, javlja Klix.ba. Tragedija se dogodila u autrijskom gradu Salzburgu.

Tragediji je prethodila svađa između mladog para, tokom koje je muškarac napao svoju suprugu. Ona je pokušala da se odbrani, ali je uspeo da je savlada i ubije. Prerezao joj je grkljan, a po telu joj je naneo i nekoliko ubodnih rana.

Nakon što je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje, kojim je rekao šta je učinio, a potom je bezuspešno pokušao da izvrši samoubistvo. Šokirani prijatelji su obavestili policiju, koja je stigla na mesto tragičnog događaja. Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju. Imao je nekoliko posekotina, ali je preživeo. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore.

Svađu, fizički obračun i ubistvo majke gledala je petogodišnja djevojčica, koja je bila u šoku i sada se nalazi u ustanovi za socijalnu pomoć.

Komšije bračnog para, koji je poreklom iz BiH. takođe su u šoku nakon tragedije. Rekli su da je majka uvek bila mirna i suzdržana osoba.

Izvor: Novosti

Pogledajte još