VENDI OTKRIVA TAJNE: Mis Svetlana je oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića!

No, Vendi želi da se tajne otkriju, pa je za naš list ispričala nekoliko zanimljivih detalja iz prošlosti Svetlane Koprivice, koja je, kako kaže, imala veoma buran odnos sa denserom Ivanom Gavrilovićem, koga je oralno zadovoljila u jednom toaletu.

- Imala sam priliku da je upoznam davno na snimanju jedne emisije kod Draška Aćimovića. Ta Svetlana, ili Svetlan, sedela je pored mene. Prvo što sam zapazila je brada i tragovi od brijanja koji su se videli na njenom licu, a i muška jabučica i čeone kosti. Odokativno, deluje kao hermafrodit! Na tom snimanju je bio Ivan Gavrilović, a ona ga je fiksirala pogledom i svima je bilo jasno šta joj iz očiju viri. Nakon prljavog plesa koji su odigrali, završili su u toaletu i tada se desio oralni seks o kojem je pričao ceo grad, a i mediji. Da ona ima dobar zahvat najbolje govori podatak da je Ivan iz toaleta izašao raspojasan, sa karminom na košulji i farmerkama, a ona bez ruža na usnama - priča za „Alo!“ Vendi i dodaje da je Gavrilović nakon te afere bežao od Mis Svetlane, koja ga je jurila.

(old_image)

- Gavrilović se nakon toga pravdao i bežao i imao veliku krizu u braku. To je posledica njegove nepromišljenosti, koja je očigledno trajala onoliko koliko je njoj trebalo da se pokaže u toaletu - izjavila je Vukelićeva, koja prati dešavanja na samom početku rijalitija.

-Ništa zanimljivo nisam videla jer nema nijednog čak ni poluigrača. Videla sam Crnog, koji je iz jedne emisije bežao od mene, koji je, koliko sam shvatila, razveden i otac velikog broja dece, on mu dođe kao policajac sa Petlovog brda. Totalno nezanimljiv lik - dodala je Vesna, koja nije želela da priča o svom učešću u tom rijalitiju.

Pošto je Svetlana na farmi, do njene izjave nismo uspeli da dođemo, a i Gavrilović je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Alo

Pogledajte još