Đoković: Za ovakve mečeve se trenira i živi!

"Čestitam Stasislasu na sjajnoj igri i borbi. Mislim da je bilo jasno da je Vavrinka bio agresivniji, bio je bolji, ja sam se borio, nije bio lagan meč za obojicu. Morao sam da se borim i izvučem iz sebe ono najbolje. Srećan sam zbog plasmana u finale. Kada je bilo najvažnije igrao sam najbolji tenis", rekao je Đoković posle meča.

On je danas posle četiri sata i devet minuta igre sa 3:2 pobedio devetog nosioca na Ju-Es openu Švajcarca Stanislasa Vavrinku.

U petom setu pri rezultatu 1:1, gem na servis Vavrnike trajao je 21 minut, a Đoković je rekao da je mislio da je taj gem presudan trenutak meča.

"Mislio sam da ko god da osvoji taj gem da će osvojiti meč, znao sam da moram da se borim ukoliko želim da ja budem taj", rekao je Đoković, koji je taj gem izgubio.

Švajcarski teniser Stanislas Vavrnika ocenio je da je ovogodišnji Ju-Es Open bio sjajan za njega, i rekao da mu poraz od Đokovića teško pada.

"Ovo je bio odličan turnir za mene. Teško mi pada ovaj poraz, borio sam se do samog kraja, dao sam sve od sebe, ali nažalost nisam uspeo", kratko je prokomentarisao Vavrinka nakon meča.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.