fbpx

VOLE MLAĐE: Divna Karleuša ima dečka od 25 godina!

Njeno srce osvojio je znatno mlađi muškarac, s kojim je otpočela vezu nekoliko meseci pre ulaska na seosko imanje u Lisoviću. Za njenog novog izabranika, koji ima 25 godina, znaju samo najbliži prijatelji - kaže izvor.

Nekadašnja radio-voditeljka skoro dve decenije je uživala u ljubavi s pevačem Veliborom Mitrovićem Galetom, koji je od nje mlađi dve godine. Posle njihovog raskida o njenim vezama nije se ništa znalo.
- Razišli smo se nakon 17 godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u njemu bila sputana - otkrila je Divna.

Da li njena ćerka podržava Divnin izbor - ne znamo, ali je vrlo moguće da je uz nju jer i sama ima muža mlađeg od sebe. Divna je svoj izgled dosta popravila, smršala je posle učešća u rijalitiju „Akademija debelih“, a gubitak kilograma doneo joj je i novu ljubav.

Pošto je Karleuša na Farmi, do njenog komentara nismo mogli da dođemo, pa smo pozvali njenu sestru Danijelu, koja nije želela da priča na ovu temu.
- Nemam komentar na privatni život moje sestre. Da ste vi meni živi, zdravi i zaljubljeni ceo život - rekla je kroz smeh Danijela Dmitrović.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.