RASPAMEĆENA: Jelena Karleuša objavila čime ju je suprug oduševio! (FOTO)

Kroz svoju karijeru je mnogo puta pokazao da je fenomenalan dizajner, te tako ne treba da nas čudi što se Karl Lagerfeld dosetio da za ljubiteljke mode napravi tašnu od lego kockica. I bio je u pravu, svetske ikone stila su načisto poludele za ovim malim plastičnim čudom, koje mogu da pazare u nekoliko boja.

A cena?! Pa rekli bismo prava sitnica - 6.000 evra.

(old_image)

Plastična tašna je postala pravi svetski hit, a prošetale su je Rihanna, Kim Kardashian, dok je Rita Ora postala "opsednuta" ovom tašnom i kupila je gotovo u svim bojama.

Na našim prostorima prva je prošetala, a ko bi drugi, nego Jelena Karleuša. Putem društvene mreže Twitter objavila je fotografiju sa ciriškog aerodroma, a našem oštrom oku nije mogla da promakne "Chanel" tašna koju je JK vešto uklopila u svoju modnu kombinaciju.

- Jelena je pasionirani ljubitelj mode, što je dobro poznata stvar i da se primetiti po njenom stilu oblačenja. Njeni najbliži znaju da istinski uživa u krpicama, a "Chanel" tašna je poklon od njenog supruga Duška Tošića. Iako je cena prilično ogromna za jednu tašnu, o čemu svedoči da košta duplo više nego najpopularnija klasična "Chanel" tašna, Duško je znao da se Jeleni zaista dopada i bilo mu je zadovoljstvo da joj je kupi - otkriva naš dobro obavešteni izvor, a zatim je dodao da je Duško za ovakav poklon imao i veoma lep povod jer mu je Jelena pre pet godina rodila ćerku Atinu, a samo godinu dana kasnije ćerku Niku.

Izvor: Opera 17

Pogledajte još