Savršeni poljubac u 5 lakih koraka

Samo polako

Želite da vaši poljupci budu senzualni, zato je prvi važan korak da ne žurite. Umesto da pustite jezik da divlja po ustima vašeg partnera, počnite od toga da nežno ljubite usne vašeg voljenog, bez jezika. Radite ovo par minuta, dok ne osetite da druga strana želi još. Tada oslobodite strast...

Položaj tela je bitan

Počnimo sa stavom. Naravno, vaša tela moraju biti blizu jedno drugom kako biste izveli poljubac, ali možete početi tako što ćete biti razdvojeni i polako se primicati jedno drugom. Ne zaboravite na ruke, upravo one mogu biti nijansa koja će odlučiti između dobrog i izvanrednog poljupca. Milujte lice, kosu i ramena vašeg parntera i radite mu sve ono u čemu oboje uživate.

Budite samouvereni

Samouvereni poljubac uvek je i najbolji poljubac. Budite spremni, neka vam dah bude svež i verujte da osrednji momenat možete pretvoriti u spektakl. Ipak, nemojte izgubiti osećaj i za potrebe partnera i suptilne signale koje će vam slati.

Budite inventivni

I u ljubljenju kao i u svakoj drugoj aktivnosti, inovativnost je bitna. Zato grickajte njegovu donju usnu, sisajte gornju, golicajte uho i ušnu školjku... Takođe, ustima i jezikom možete simulirati seksualni odnos, što je takođe strasna, hrabra i inovativna tehnika ljubljenja.

(old_image)

Planirajte doživotno ljubljenje

Stav spram ljubljenja može se promeniti vremenom: istraživanje pokazuje da muškarci starosti između 40 i 70, koji su uživali u ljubljenju sa partnerom, imali srećniju vezu. Nekada to nije bio slučaj, jer su muškarci bili manje nežni prema partnerkama. Imajte na umu da su poljupci intimniji od seksualnog odnosa, pa i priroda i učestalost ljubljenja može biti pokazaljet za zadovoljstvo u vezi.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još