Ljubavni horoskop za 9. septembar

OVAN
U poslepodnevnim satima obrazuje se napet aspekt između Meseca i Marsa, vladaoca vašeg znaka zbog čega porodični odnosi mogu izbiti u prvi plan. Moguće da je partner nezadovoljan tretmanom koji ima s vaše strane ili da je očekivao više pažnje. Budite spremni da se sretnete sa jednim Lavom, naročito ako treba da mu se izvinite.Ovo bi mogao biti za slobodne Ovnove jedan od onih dana kada mogu ući u tajnu vezu, flert ili mogu započeti neku avanturu sa osobom koja ih neodoljivo privlači a možda nije slobodna.

BIK
Venera na kraju Vage, vladalac vaše astrološke kuće ličnosti u dobrom aspektu sa Neptunom u Ribama dovodi vas u neprijatnu sitauaciju da morate mnogo toga da objašnjavate što biste najradije izbegli jer je Neptun planeta konfuzije pa vam se može činiti da partner nije iskren čak i ako jeste. Ako smatrate da je došlo vreme za promene, možda bi bilo najbolje da počnete od sebe i da sagledate svoje greške.Mars u Lavu u napetom aspektu sa Saturnom u Škorpiji može biti uzrok nekih nesuglasica koje dugo traju ali strpljenje je i vama i vašem partneru pri kraju.

BLIZANCI

Astrološka kuća ljubavi ali i doma okupirana je planetama posebno prisustvom Venere i Merkura. Možete doneti pogrešan zaključak o tome ko vam je naklonjen a ko ne, kome treba da verujete a kome ne. Dilemu će vam razjasniti jedan Bik ili neka Vaga koji imaju o vama visoko mišljenje. Imajte poverenje u njega, dobro vas poznaje.Ako ste slobodni, na pravom ste putu da uradite nešto za partnera što će pamtiti. Verujete da možete da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko zajedničkog puta. Moguć je susret sa nekim ko vas nikada nije ostavljao ravnodušnim.

RAK
Mesec,vladalac vašeg znaka u Škorpiji polako ali sigurno danas donosi neku novu simpatiju u vaš život. Ipak pozicija Marsa podriva vašu sigurnost u sebe ili ćete možda imati potrebu da sa partnerom podelite neke brige. To je ipak bolje nego da ulazite u bilo kakvu vrstu rasprave.Vaš partner je zbog nečega neraspoložen ali to nema veze sa vama nego sa njegovim profesionalnim životom. Mnogo toga izgleda kao da se zaverilo protiv vas, posbno ako je u pitanju finansijska sigurnost kako vaša tako i ašeg partnera.

LAV
Sunce, vladalac vašeg znaka u Devici gde nije jako i dominantno u aspektu sa slabnim Mesecom u Škorpiji omogućava vam da ako ste muški Lav ne samo preuzmete inicijativu već i da se postavite autoritativno. Od vaše bolećivosti niko nema koristi ni vi ni partner. Postanite zahtevniji. Ipak, većina predstavnika vašeg znaka očekuje veliko razumevanje od osobe koja im je draga. Moguć je dogovor u vezi sa zajedničkim izlaskom sa nekim ko vam je veoma drag i prema kome ste bolećivi.

DEVICA
Merkur i Venera u Vagi i Škorpiji čine vas sklonim da pomalo zatežete odnos sa nekim koga ne poznajete dobro.Skloni ste da donosite zaključak na prečac. Ako budete posvećeni sebi više nešto što ste to činili do sada i ako budete više cenili svoja osećanja, to će se pozitivno odraziti i na vaš odnos sa partnerom.Slobodne Device mogu se sjajno provesti u društvu Raka ili Škorpije ili Ribe. Jarac i dalje za vas predstavlja idealnog partnera.

VAGA
Ukoliko ste slobodni, prihvatite poziv za odlazak na ručak od jedne Vodolije jer je moguće da taj susret preraste u nešto ozbiljnije. Ako se radi o poslovnom ručku ili večeri, možda će vam u početku biti dosadno ali sve u svemu dobro ćete se provesti i osećaćete se kao neko kome svi ukazuju pažnju. Moguća romansa sa Ovnom ili Vodolijom sa kojima imate o čemu da pričate i sjajno se razumete.

ŠKORPIJA
Astrološko polje ličnosti je dobro aspektovano od strane Plutona pa vas privlače neke druge Škorpije ili Jarci jer se ova planeta nalazi u ovom ambicioznom znaku. Moguće je da ste rastrzani u ljubavi prema dvojici ili vam se neko iz prošlosti još uvek „vrzma“ po glavi, moguće čak i neki Bik. Venera se približava vašem znaku što bi moglo značiti neku novu priliku na ljubavnom planu. Dobićete mogućnost da se pomirite sa nekim ko vam je dugo bio neka vrsta opsesije.

STRELAC
Dobro se osećate kada vladate situacijom i to je trenutno slučaj jer uspevate da ostavite utisak autoritativne osobe što u stvari niste. Ako budete bili dosledni sebi i sami sebi najbolji prijatelj onda ćete biti spremni da sebe osluškujete i da sebi ugađate. Bez takvog stava, nema sreće i partneru sa vama.Ne bi trebalo da odustanete od susreta sa nekim ko duže vreme pokušava da vam se nametne. Moguće da se radi o Vagi rođenoj u poslednjoj dekadi znaka ili o nekom Lavu, Ovnu. Veoma ste popularni u društvu

JARAC
Mesec u Škorpiji vas čini osobom koja ima potrebu da se žrtvuje za partnera ako koja traži za uzvrat mnogo. Ma koliko da dobijete biće vam malo to je rezultat ovakve pozicije Meseca. Možete se osećati kao žrtva okolnosti u kojima niste u stanju da date od sebe ono najbolje. Partneru ste ionako dragi. Ako ste slobodni, verovatno ćete biti u prilici da u većem društvu upoznate nekogko će vas odmah zaintrigirati. Nekome je bitno da bude viđen u vašem društvu, moguće nekom drugom Jarcu ili Raku.

VODOLIJA
Trudite se da odagnate crne misli i preispitujete svoje greške a jedan Lav bi mogao da vam u tome pomogne ali vi ga izbegavate. Suočavanje sa svojim greškama iz prošlosti možda onim koje ste u kontinuitetu činili doprineće boljem sagledavanju odnosa sa partnerom, naročito ako se radi o Ovnu ili Lavu.Ako ste mladi ili slobodni, želećete da se sretnete negde na javnom mestu sa osobom sa kojom se često viđate u većem društvu. Dobijate ponudu za izlazak od nekog ko vas mnogo ne zanima.

RIBE
Dobri odnosi sa prijateljima mnogo vam znače i u ljubavi vam je najvažnije da se osećate sigurnim da vas partner neće izneveriti. Za uzvrat mu pružate isto osećanje da na vas može da se osloni. Ipak, jedan Jarac ili neki Bik moguće čekaju da se vi odlučite za njih, ali teško da će se to skoro desiti. Mnogi predstavici vašeg znaka nisu načisto da li treba da veruju jednom Ovnu, naročito ako se radi o obećanjima koja ne izgledaju baš naročito realna a tiču se mogućnosi zajedničkog putovanja u inostranstvo.

Izvor: Astrozenit.com

Pogledajte još