Novo istraživanje: Muškarci sa bradom su manje poželjni

Ipak, nije zanemarljiv ni broj žena koje vole da pored sebe imaju bradate muškarace. Međutim, i one imaju neka očekivanja, jer se ipak radi o dlačicama o kojima treba voditi računa.

Baš kao što žene paze da su svakodnevno sveže obrijane i glatke po celom telu, tako i od svojih muškaraca zahtevaju nekoliko stvari koje se tiču brade.

Brada mora da bude uredna

Brada "stara" dva do tri dana može da izgleda veoma seksi, ali ako stvar izmakne kontroli, seksi se brzo pretvara u katastrofu. Žene vole bradu koja je uredna, podšišana, i u kojoj nema ostataka hrane ili mrvica. Takođe, postoji velika razlika između pristojne brade i brade koja izgleda kao da ste odrasli u šumi.

Brada mora biti muževna

Tanke crte koje prate liniju ispod usana kao i "jareće" bradice ispod donje usne su samo neki od trendova.Brada znači opuštenost, a ako je treba češljati i gladiti svakih pola sata, to je daleko od opuštenog. Žene najviše vole muškarce koji imaju prirodnu bradu, jedini preduslov je da nikad ne bude preduga.

Brada mora biti negovana

Higijena lica je izuzetno važna, čak postoje i posebni šamponi za bradu, ali i oni obični su sasvim dovoljni. Ljubljenje s muškarcem koji ima bradu je ionako "komplikovano", pa svaka dama očekuje da se ljubi s muškarcem čija brada bar fino izgleda i miriše.

Izvor: 021.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.