Preti spaljivanjem u kladionici jer ne žele da mu isplate 10.000 eura

Tarik je zajedno sa prijateljima Adnanom Bukvom i Almirom Grebom prenoćio u poslovnici i preti da će se zapaliti ukoliko mu ne isplate novac koji je dobio igrajući bingo.

''Kada sam pogodio deveti broj, dobitak je iznosio 500 KM, međutim sistem je najednom pao. Plazme su se pogasile, a čekao sam još samo jedan broj i dobitak bi bio mnogo veći, preko 20.000 maraka. Zvao sam policiju i centralu sportske kladionice, međutim oni kao da se prave ludi. Uostalom, nemam pojma sa kim sam razgovarao jer gospodin mi se uopšte nije hteo ni predstaviti, samo me je "skinuo s dnevnog reda", ispričao je Ćehić dodajući da će se politi benzinom i zapaliti ukoliko se nešto danas ne preduzme.

Mladići nisu uništavali inventar, niti su pravili probleme radnici koja je celu noć sa njima provela, jednostavno odbijaju otići dok im se novac ne isplati.

Na mesto događaja stigli su i specijalci koji su, kako je prevareni Tarik Ćehić kazao, došli da ga uhapse. Međutim, ubrzo su otišli i poslali Tarika u kriminalističku službu da prijavi prevaru.

"Zbog problema s konekcijom u poslovnici, računar nije uspeo da dobije službeni izveštaj brojeva sa servera. Igrač tvrdi da smo ga prevarili. Zamolili smo igrača da poseti najbližu drugu poslovnicu i proveri listić, međutim igrač je odbio i tvrdi i dalje da je prevaren", kažu u kladionici.

Izvor: haber.ba

Pogledajte još