Mihajlović: Nije vreme za priču o novom ugovoru

"Od tome ne želim da pričam do kraja kvalifikacija. Ako čelnici saveza budu hteli da pričaju samnom, iz poštovanja ću se odazvati. Videćemo i da li ćemo se dogovoriti. Bitno je šta želi FSS, ali i šta ja želim. Svako od nas razmišlja da završimo kvalifikacije najboljim mogućim rezultatom iako možda ima nekih koji u to ne veruju. Konačno, ponoviću već rečeno, i posle
Siniše Mihajlovića reprezentacija će imati selektora, kao što ću i ja raditi posle ovoga. Život ide dalje"
, rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u Kardifu.

Selekciju Srbije sutra u tom gradu očekuje duel sa Velsom u okviru A grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. U prvom duelu ovih reprezentacija, prošle jeseni u Novom Sadu, Srbija je slavila sa 6:1.

"Svaka utakmica je priča za sebe. Nikom u modernom fudbalu nije lako dati šest golova. Ja da sam na njihovom mestu, za mene bi ovo sad bila utakmica života. Ostaje ti do sledeće utakmice želja kad primiš šest golova da pokušaš da se revanširaš. Takav je i njihov mentalitet", naveo je Mihajlović.

Reprezentacija Srbije prošle nedelje je remijem protiv Hrvatske u Beogradu izgubila i teoretske šanse za plasman na SP.

"Nadali smo se da ćemo da pobedimo, ipak lepo je videti da su ljudi na tribinama bili zadovoljni. Izgledamo oziljnije, u to nema dileme. Da smo imali malo više sreće u kvalifikacijama i utisak bi sada bio mnogo bolji. Ali, ovo jeste pravi put", poručio je selektor Srbije.

Mihajlović je dodao da se ne opterećuje time da li će sutra u timu Velsa zaigrati zvanično najskuplji fudbaler na svetu, igrač Reala Geret Bejl.

(Tanjug)

Pogledajte još