AFERA ORALNO ZADOVOLJAVANJE: Vendi popila tužbu i bujicu pogrdnih reči!

Zbog komentarisanja "privatnih" odnosa trenutnih i bivših farmera, Vesna Vukelić će na sud. Vendi, učesnica Farme i VIP Velikog Brata, poznata je po tome da bez blama priča sve što zna ili želi, pa je tako prokomentarisala i odnos trenutne učesnice Farme Svetlane Koprivice, sa Ivanom Gavrilovićem, koji je u rijalitiju bio 2010. godine.

Vendi je prošle nedelje izjavila da je Mis Svetlana imala seksualni odnos sa Gavrilovićem, što je potkrepila i suvišnim detaljima tog "susreta", a zbog toga će je porodica Koprivica tužiti.
Svetlanina majka Dobrila najavila je da će tražiti odštetu od tri miliona dinara, zbog povrede časti i ugleda svoje ćerke, koja o celom slučaju neće biti obaveštena sve dok ne napusti imanje.

Dobrila Koprivica rekla je da žali "i Vendi i njenu majku, koja je to čudovište nosila u sebi devet meseci", kao i da smatra sramotnim što "pored pravih problema u Srbiji, samoproklamovane prostitutke na ovaj način traže medijski prostor". I Gavrilović je za taj list rekao da je sa Svetlanom samo prijatelj, i da je cela priča "glupost i izmišljotina".

Alo

Pogledajte još