ISTINA O ROMANINOM UČEŠĆU NA FARMI: Ozbiljni problemi zbog kojih je bila primorana da uđe u rijaliti?

Pevačica Romana Panić jedna je od zvezda koje su ušle na imanje u Lisovićima da bi spasile svoju karijeru, ali i dodatno zaradile.

Nakon ljubavne priče sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom koja se neslavno završila i incidenta na ulici, kada je zbog vožnje u pijanom stanju bila privedena u policiju, Romana kao da je nestala sa javne scene.

Međutim, pevačica je ušla na Farmu, gde će se svim silama truditi da pokže ko je ona zapravo. Ali, razlozi za ulazak u rijaliti su potpuno drugačiji.

Pevačica izgleda ima novčane probleme, zbog kojih često upada u neprijatne situacije. Na Romanu su ljuti i fotografi, šminkeri, i mnogi poslovni saradnici jer im je ostala dužna.

Čak je i njena zvanična stranica bila suspendovana zbog neizmirenih obaveza, iako je ona tvrdila da se pravi novi sajt.

Da napomenemo, pevačica pboluje od teškog oblika dijabetesa i mora samoj sebi da ubrizgava 4 puta dnevno insulin. Na Farmi joj Zadruga donosi injekcije koje se drže u frižideru i stanje joj se konstantno proverava.

Uprkos tome, pevačica se upustila u ovaj izazov, a pre nego što je ušla, rekla je da postoji mogućnost i da se zaljubi na Farmi.

Pogledajte još