Najbolja mesta na svetu za lovce na NLO

Ovo su mesta koja svaki lovac na NLO treba da poseti.

Rozvel, Nevada

Foto: Flickr.com/ Glamour Schatz

Epicentar istorije lova na NLO je legendarni Area 51 u Rozvelu, gde je 1947. američka vojska navodno oborila vanzemljasku letelicu.

Turu do Rozvela uvek možete pronaći, ali je Area 51 van domašaja običnog turiste.

Jenikent, Turska

Jenikent nije jedna od vodećih turističkih destinacija Turske, ali ovo naselje na Crnom moru privlači veliki broj lovaca na NLO u nadi da će primetiti ista svetla koja su 2008. navodno obasjala lokalne posmatrače neba. To je među poznavaocima ove tematike i najvažniji snimak NLO svih vremena.

Šeg Harbur, Nova Škotska, Kanada

Šeg Harbur je navodno mesto kod kog se 4. oktobra 1967. NLO srušio u more. Priča o letelici koju su jurile čak i američke i sovjetske podmornice toliko je besmislena, da dokumentarac o njoj koji je počeo da snima izvesni Deni Dajer, nikada nije ugledao svetlo dana.

Maunt Rejnir, Vašington

Na ovoj planini je 1947. viđen objekat na osnovu kog je skovan termin „leteći tanjir“.

Kardif, Vels

Kada je Ministarstvo odbrane Velike Britanije zatvorilo NLO odeljenje 2009. objavilo je do tada nedostupne podatke o navodnim susretima građana sa vanzemaljcima. Tako je jedan čovek iz Kardifa tvrdio da mu je NLO odneo psa, automobil i šator, dok je kampovao s prijateljima 2007.

San Klemente, Čile

Vanzemaljci su izgleda dobri za biznis. Naime, turisti hrle u čileanski grad San Klemente na jedinu na svetu NLO stazu, mesto koje su meštani napravili kako bi olakšali vanzemaljcima spuštanje na zemlju.

Bonibridž, Škotska

„NLO prestonica Škotske“ je ključna u takozvanom „Folkerskom trouglu“. Odavde najviše Škota prijavljuje „bliske susrete“.

Izvor: B92, skyscanner.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.