Startup Weekend u Novom Sadu

Startup Weekend održava se od 11. do 13. oktobra u Poslovnom inkubatoru Novi Sad.

Nakon više od 400 gradova u preko 100 zemalja širom sveta, i nakon više od 8200 novih startapa koji su proistekli na ovim događajima, u organizaciji Poslovnog inkubatora Novi Sad, Startup Weekend konačno dolazi i u Novi Sad!

Kao učesnik, imaćete priliku da prisustvujete četvorodnevnom pripremnom treningu koji organizuje Poslovni inkubator Novi Sad, a na kome ćete steći znanje kako napraviti poslovni model i kako izložiti svoju ideju pred drugima.

Pored znanja i iskustva i veština, učesnici imaju mogućnost da osvoje i neke od nagrada. Glavne nagrade uključuju 12 i 6 meseci besplatnih usluga Poslovnog inkubatora (moderno opremljene kancelarije sa brzim pristupom internetu, konsalting, pravne, administrativne i druge usluge, ugodan prostor za razonodu i umrežavanje...), a nagradni fond je obogaćen i mobilnim telefonima, tablet računarima, hosting paketima i mnogim drugim vrednim nagradama!

Više informacija možete saznati na našoj internet prezentaciji na adresi novisad.startupweekend.org kao i na društvenim mrežama facebook i twitter.

Karte možete kupiti u Gigs tix-u, cena je niža do 15. Septembra.

Pogledajte još