Priča Jelene Golubović koja će šokirati i one najmaštovitije! (VIDEO)

- U dvadesetoj sam izgubila nevinost sa jednim dečkom sa Kipra. Njegovi su bili bogati i tu noć smo vodili ljubav na krovu jedne zgrade koja je bila u posedu njegove porodice. Osećala sam se kao na filmu, sve zvezde sam videla - pričala je Jelena, dok su je njih troje pomno slušali.

- Zamisli jedne večeri sam zaboravila novčanik i sela sam u prvi taksi. Međutim, taksista me je odvezao u jednu mračnu ulicu i hteo je da me siluje. Pošto znam da ako silovatelj oseti strah, moraš sam da mu se suprotstaviš. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola. On nije ništa prihvatao i morala sam nekako da mu skrenem pažnju. U trenutku sam se setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu po***im, pa ćemo onda - tvrdi rediteljka.
- Ja kleknem a on se prepao jer mu je bio mali! Nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela ja ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalper kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima - ispričala je Jelena svoju neverovatnu priču i dodala da se nekako izmigoljila i pobegla.

OD 40 MINUTA SNIMKA MOŽETE ČUTI JELENINU PRIČU:

ALo

Pogledajte još