Nakon nedelju dana braka: Gurnula muža s litice!

Dokumenti optužnice otkrivaju da se novopečena supruga premišljala oko braka sa 25-godišnjim Kodijem Lijem Džonsonom, piše DailyMail.

Džonson je nestao u julu, a njegov nestanak prijavljen je nakon što se nije pojavio na poslu. Džordan Graham sama je pronašla njegovo telo nekoliko dana kasnije. Tvrdila je da je njen suprug napustio dom s njoj nepoznatim prijateljima u tamnom automobilu i kako ne zna šta se dogodilo.

No, ipak je posle priznala agentima FBI-ja da ga je gurnula s litice. Hodali su kroz nacionalni park, a u jednom trenutku htela je otići, ali Džonson je uhvatio za ruku. Kaže da se okrenula, istrgla svoju ruku iz njegove i "zbog ljutnje" ga gurnula obema rukama dok joj bio okrenut leđima, a onda je pao niz liticu.

Te je noći poslala SMS prijateljici i rekla da mora razgovarati s Džonsonom zbog razmišljanja o venčanju, koje se održalo prethodnog vikenda. Graham je imala Instagram-račun na kojem je redovno objavljivala fotografije, a na jednoj iz decembra 2012. fotografisala je verenički prsten s potpisom:"Verio se sa mnom! Najbolji rani božićni dar dosad!!"

Izvor: DailyMail

Pogledajte još