Otkriveni uslovi za ženu Toma Kruza!

Iako je Kruz demantovao da je angažovao visoke predstavnike Sajentološke crkve da mu pomognu da nađe sebi odgovarajuću partnerku, strani mediji su uspeli da dođu do informacija da jenekoliko desetina žena ipak bilo na audicijama.

Ovo su uslovi koje buduća supruga Toma Kruza mora da ispuni: ona treba da bude članica Crkve, da ima dugu tamnu kosu, maslinasti ten, da se bavi glumom ili nekim drugim javnim poslom i da bude u kasnim tridesetim.

-"Crkva je testirala nekoliko žena, a relativno nepoznata glumica Jolanda Perkoraro, koja je takođe članica Crkve bila je jedna od najuspešnih kandidatkinja. Kako nije bila dovoljno popularna, Tom je odustao od nje", -piše "Dejlimejl".

Nakon nje na red je došla prelepa Džesika Vajt, po zanimanju model i glumica, koja je pristupila Crkvi u junu, a onda je Kruz viđen sa Lorom Pripon (glumicom iz serije "Vesele sedamdesete") na gala večeri koju je organizovala Sajentološka crkva. Ni to nije dugo potrajalo, pa se sumnja da glumac još uvek nije spreman da nastavi dalje ili jednostavno ni jedna ne ispunjava njegove zahteve.

Mondo

Pogledajte još