Dnevni horoskop 11.09.2013.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

Partnerski posao vam može doneti dobar profit samo treba da se držite plana. Ako ste slobodni, biće vam važnije da zadovoljite svoju fizičku potrebu, nego da se vežete za nekog. Zdravlje bolje.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

Rešeni ste da se na neko vreme povučete dok se ne stvore bolji uslovi za poslovne i privatne promene. Ponude koje imate nisu sigurne. Predstoji vam više uzbuđenja na emotivnom planu.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Iako niste tip koji voli da se ističe po svaku cenu, narednih dana ćete morati da se nametnete. Ukoliko želite da poslovno napredujete, morate dokazati da ste spremni za više pozicije.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Problemi na emotivnom planu su prolazni. Samo treba da budete strpljivi. Danas se potrudite da budete skoncentrisani na posao i da ne razmišljate previše o drugim stvarima. Zdravlje bolje.

Lav (22. 6. - 23. 8.)

Danas će na poslu i u porodici biti mnogo mirnije nego proteklih dana. Možda ćete rešiti da prvi popustite što bi u ovom trenutku bilo jedino ispravno. Ljubav vam je bliže nego što mislite.

Devica (24. 8. - 23. 9.)

Ne gubite nadu. Čudan odnos sa partnerom će imati srećan epilog. Zbog velike emotivne napetosti se mogu javiti zdravstveni problemi. Posebnu pažnju obratite na srce, ali i na nervni sistem.

Vaga (24. 9. - 23. 10.)

Danas ćete na poslovnu situaciju sasvim drugačije gledati. Veliki optimizam će doneti i povoljna poslovna rešenja. Neko ko je trenutno na putu će se ponuditi da vam pomogne. Nesanica.

Škorpija (24. 10. - 22. 11.)

Prisustvo Venere u vašem prvom polju će vas dodatno omekšati u predstojećem periodu. Bićete mnogo pristupačniji i prijatniji za ljude iz najbližeg okruženja. U ljubavi kontrolišite ljubomoru.

Strelac (23. 11. - 21. 12.)

Dobar deo poslovnih problema možete rešiti vrlo brzo. Finansijska situacija je bolja. Prija vam društvo osobe koja je već u vezi. Trenutno ste u vrlo nezgodnoj situaciji. Budite strpljivi. Osetljiv stomak.

Jarac
(21. 12. - 21. 1.)

Na radnom mestu je dobro. Vaše znanje će biti od presudnog značaja i imaćete priliku da se iskažete. Ovo je dobar period za druženje i ljubav. Očekuje vas novo poznanstvo preko prijatelja.

Vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Bolje se osećate. U kontaktu sa drugim ljudima pokazujete veće razumevanje i ništa vas ne može izbaciti iz takta. Zračite optimizmom pa ćete naredna dva dana ostvarivati ono što želite.

Ribe (20. 2. - 20. 3.)

Imate puno obaveza pa vam je sve teže da se posvetite onome što najviše volite. Naredna dva dana će biti povoljni za posao koji radite privatno. Partner će biti sumnjičaviji više nego inače.

Blic / Astrolog: Dijana Jotić

Pogledajte još