Mihajlović: Zaslužili smo više u ovim kvalifikacijama

Srbija je sinoć u Kardifu pobedila selekciju Velsa sa 3:0, u devetom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali je već ranije izgubila šanse za plasman u Brazil. Mihajlović je kazao da pobedom protiv Velsa Srbija nije mnogo mogla da dobije, ali da su fudbaleri pokazali zrelost koja je potrebna.

"Igrali smo ravnopravno sa Hrvatskom i Belgijom i zaslužili više nego što imamo bodova sada. Kasno smo počeli da dajemo golove u ovim kvalifkacijama. Tako je bilo i protiv Velsa, imali smo četiri, pet šansi, trebalo je još u prvom poluvremenu da obezbedimo pobedu. Najnezgodniji rezultat je 2:0, kad misliš da si dobio, a u stvari nisi. U svakom slučaju celokupna igra bila je za primer", rekao je Mihajlović.

Selektor je kazao da ova reprezentacija, ako ostane na okupu, ima šanse da se plasira na naredno Evropsko prvenstvo.

"Bilo je dosta promena, a kao i za sve potrebno je vreme da bi sve došlo na svoje mesto. Uvek smo dobro igrali u ovim kvalifikacijama, samo je utakmica protiv Makedonije bila problem. Ako ostanemo u ovom bloku, odnosno sastavu, bez obzira ko bude bio selektor imamo šansu da se kvalifikujemo na EP", rekao je Mihajlović.

Beta

Pogledajte još