RASPEVANA KONFERENCIJA X FAKTORA: Željko Joksimović sve iznenadio jednim priznanjem!

Koliko je strašno stati ispred četvoročlanog žirija sa mikrofonom u ruci kada se upale svetla reflektora, osetili smo mi novinari danas u zgradi televizije Pink kada je održana jedinstvena konferencija za medije povodom objave članova žirija jednog od najpopularnijih pevačkih šou programa na planeti.

Najstrožiji član žirija će, slutimo biti Kristina Kovač, koje je rekla da ne zna ni sama kako će reagovati ako neko od takmičara bude zapevao neku turbo folk numeru. Željko Joksimović je sve prisutne iznenadio jednim prizanjem:

"Nisam uopšte znao ko je Sajmon, jer to nije bila moja sfera interesovanja. Znam da je izvrstan producent i da je na listi najbogatijih ljudi sveta. Svi ga hvale. Malo sam neobavešten o njegovom životu. Nije mi imperativ da me porede s njim i da li ću biti bolji i lošiji", kaže Joksimović.
(old_image)

Žiri je sve usvemu obećao fer takmičenje, bez ikakvih mogućnosti za ikakvu protekciju sa bilo kojim razlozima. Kiki Lesendrić je rekao šta bi on uradio da se sretne sa bilo kakvim pritiskom u vezi takmičenja: javno govorio o tome.

"MBK produkcija, izvršni producent i vlasnik licence "X Factor" veoma je zadovoljna kvalitetom prijavljenih takmičara, ali i reakcijama javnosti na naš četvoročlani žiri u sastavu Željko Joksimović, Emina Jahović, Kiki Lesendrić i Kristina Kovač koji će imati važnu ulogu u ovom tv formatu", rekla je Milena Popović, PR menadžer "X Factora".

(old_image)

"Televizija Pink je spremna za emitovanje ovog najpopularnijeg svetskog pevačkog šou programa. Zadovoljni smo jer ćemo pored dobre produkcije emisije, pokazati i snagu svog rada na podizanju novih muzičkih zvezda, što je do sada bio problem nakon realizacije prethodnih talent šou programa.", izjavio je Dako Popović, direktor promo i PR sektora i zamenik glavnog urednika TV Pink.

"Produkcija "X Factora" je odlučila da u "olimpijskom duhu" u superfinalu nagradi tri prvoplasirana takmičara. Pored građenja muzičke karijere, takmičari će dobiti vredne poklone poput luksuznog automobila, ali i novčane nagrade i ostale poklone od sponzora. Budući da sam učestvovao i u nekim drugim šou programima u prošlosti, želim da naglasim da me je kvalitet takmičara koji su se prijavili za "X Factor" zaista fascinirao!", naglasio je glavni muzički producent Mirko Vukomanović.

Pogledajte još