Andrej Pejić u turskoj seriji tumači ulogu Drakulinog gej sina!

Andrej je u Turskoj proveo sedam dana, a iako oduševljen Istanbulom, od producenata serije je tražio da mu obezbede pet telohranitelja koji su ga pratili u stopu.
S konja je pao pošto je izgubio ravnotežu jer je samo jedan dan imao časove jahanja. Zadobio je, međutim, samo lakše povrede - ogrebotine po bradi i rukama, a snimanje je nastavio već sutradan.
U seriji tumači Radua Beja, kog su zvali i Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmet II, a Radu je prešao na islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić se na svom Tviteru redovno oglašavao i opisivao kako mu protiču glumački dani. Tako je otkrio da na snimanje odlazi svako jutro u sedam ujutru, da mu kostim liči na kreaciju dizajnera Aleksandra Mekvina, a onda se požalio da je “gluma kučka, gluma na tuđem jeziku je još veća kučka i zato mu nedostaje pista”, ali se onda ispravio i dodao da je novi posao “bar kreativniji” od manekenstva.

- Šminker na snimanju mi je rekao da je gotovo nemoguće da izvede da mi koža izgleda kao da imam 35 godina. Bilo mi je jako žao - napisao je, između ostalog, Andrej.
Posle Turske se priča da će androgini model biti u žiriju norveškog izdanja rialitija “Top model”, čija je zvezda Tajra Benks.

Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.