OZBILJNE PRETNJE: Ovo se (ni) na "Farmi" ne toleriše!

Dragan Krstić poznatiji kao Crni kažnjen je odlaskom u izolaciju jer je pretio Jeleni Golubović da će je obesiti! Folk pevača je iznerviralo što mu rediteljka od prvog dana konstantno upada u reč, pa je izgovorio niz pretnji, koje su na Farmi najstrože zabranjene.

"Ako upadneš još jednom u reč, visićeš naopačke ovde narednih nedelju dana", rekao je Crni i nastavio: "Obesiću te ovde, progovori još jednom! Ako te ja budem za noge obesio, visićeš, a ja ću da idem u zatvor".

(old_image)

Zbog niza pretnji pevač je kažnjen odlaskom u izolaciju. To podrazumeva da ne sme da komunicira s drugim ukućanima osim s gazdaricom. Zorica Marković će mu donositi hranu, a koliko će kazna trajati, još uvek nije poznato.

A ono što je poznato jeste da Jelena voli da priča, ali i da upada drugima u reč, zbog čega nervira mnoge farmere. Ipak, pretnje su zabranjene, pa je Crni poslužio svima kao negativan primer.

Dok mu je Ognjen Amidžić saopštavao kaznu, Crni se smeškao i time svima dao do znanja da mu je svejedno što će boraviti u izolaciji.

Kurir

Pogledajte još