U 5 udesa jedna osoba poginula, 9 povređeno

Muškarac star oko 70 godina, pešak, rano jutros u udesu oko šest časova pregažen je na Zrenjaninskom putu i lekari su konstatovali njegovu smrt, rekla je Macura.

Četiri ženske osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 23.30 časova na Vidikovačkom vencu u Rakovici, istakla je Macura.

Žena stara 52 godine, vozač, zadobila je povrede glave i natkolenice, a tri ženske osobe starosti 46, 21 i 22 godine zadobile su povrede glave, rekla je Macura i dodala da su prevezene na VMA.

Ženska osoba starosti oko 47 godina, pešak, zadobila je povredu grudnog koša u udesu koji se dogodio oko 21 čas kod okretnice autobusa u Zemun Polju, a prevezena je u KBC Zemun, kazala je Macura.

Devojka stara 19, godina, pešak, je u udesu oko 20.40 časova u Ulici Vladimira Rolovića na Čukarici prošla bez vidljivih povreda, ali se žalila na glavobolju i pod sumnjom da je zadobila potres mozga prevezena je na VMA, istakla je Macura.

Tri osobe su povređene udesu oko 19 časova u Dunavskoj ulici. Vozač star 23 godine zadobio je povrede glave i kolena, drugi muškarac star 29 godina povrede grudnog koša i kolena, a žena stara 36 godina istezanje vrata i povredu potkolenice, rekla je Macura i dodala da su svi povređeni prevezeni na VMA.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 68 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, navela je Macura.

Izvor: Tanjug via Kurir

Pogledajte još