Horor u Puli: Pijani otac pretukao dvogodišnju kćerku do krvi

Tamo je vidno alkoholisan muškarac premlatio svoju kćerkicu koja, prema Mihinoj proceni, nema više od dve godine.

Miho je tada bio u smeni i odmah je primetio dvoje pijanih supružnika koji su ušetali u Intersport.

Došli su muž, žena i dvoje dece. Curica ima oko dve, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, a mama je bukvalno teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u prodavnici otac je pred svim zaposlenima izubijao kći toliko da je krvi bilo posvuda, po licu devojčice i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je polomio zube. Nakon što je isprebijao bacio je u kolica i ostavio na ulazu Intersporta i otišao nazad u dućan kod svoje supruge. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, zajedno s mojim kolegicama, a jedna naša koleginica je brisala krv s te jadne curice dok su roditelji dalje kupovali“, ispričao nam je Miho koji je odmah pozvao obezbeđenje koje radi u Merkatoru želeći da izbace tog čoveka i da zovu policiju.“

Čuvari su došli u roku od dva minuta, a sve sam se vreme tresao od šoka. Oni su odveli oca i njegovu suprugu, a vratili su se nakon možda desetak minuta i kazali mrtvi-hladni da je devojčica pala! Nismo mogli verovati šta čujemo. Iako smo im rekli da je otac izubijao i da ćemo ostati čekati policiju i svedočiti o ovom stravičnom događaju, oni nisu reagovali i otišli su natrag u svoje prostorije. Očekivali smo da će uskoro stići policija i da ćemo dati izjave, jer ovo je bilo prestrašno. Od šoka nismo mogli više da normalno funkcioniramo“, kaže Miho.

Oni su tog čoveka pustili jer im je rekao da ide na autobus, a policiju uopšte nisu zvali! Užas, nisam mogao verovati.“ Veli da je siguran da se nasilje nastavilo nakon što je par otišao, a kako kaže, bili su Poljaci ili Slovaci u tridesetim godinama, piše Glas Istre.

Izvor: GlasIstre

Pogledajte još