fbpx

Dnevni horoskop za 12. septembar

OVAN
Karijera: Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u pravom trenutku i u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Dobro procenite svoje poslovne namere i realne mogućnosti.
Ljubav: Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumevanju.
Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.

BIK
Karijera: Nalazite se u nezahvalnoj poslovnoj poziciji sa ograničenim mogućnostima na akciju. Glavni događaji se odvijaju mimo vaše volje. Nemojte dozvoliti da prolazite kao „poražena strana”, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti.
Ljubav: Potrebna vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak, imate utisak da što više tražite manje dobijate.
Zdravlje: Prijaće vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BLIZANCI
Karijera: Polazite od pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja i okončanje nekih neprijatnih situacija.
Ljubav: Bolje je da se bavite svojim emotivnim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je čije mesto.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

RAK
Karijera: Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali to se loše odražava na vaš poslovni ili društveni status. Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese.
Ljubav: Ukoliko vam je stalo da utičete na svog partnera, upotrebite neko malo i „korisno lukavstvo”. U ljubavnom odnosu, je mnogo toga dozvoljeno.
Zdravlje: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće vam.

LAV
Karijera: Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji vas usporavaju. Nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalstvo ili na poslovno-finansijski rizik. Osećate nelagodnost zato što ne uspevate da ugodite drugima.
Ljubav: Partner nema dovoljno sluha za vaša objašnjenja i izgovore, a vama nedostaje strpljenje.
Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

DEVICA
Karijera: Delujete odlučno i ambiciozno. Vaši poslovni planovi mogu da se ostvare na lak način i na zajedničko zadovoljstvo. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa, planirajte novi susret ili uzbudljivu zabavu u dvoje.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

VAGA
Karijera: U susretu sa saradnicima, povremeno vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatskim manirima. Ubrzavate neke poslovne situacije, ali sve ima svoju dobru ili lošu stranu. Potrebno je da prihvatite nečiju ponudu i da korigujete svoje ponašanje.
Ljubav: Emotivne dileme koje vas prate ne treba dodatno produbljivati, partner očekuje da ispunite svoja obećanja.
Zdravlje: Predahnite i usporite svoj ubzani ritam, opustite se.

ŠKORPIJA
Karijera: Izbegavajte nepoznate situacije koje unose dodatnu nervozu ili poremećaj u osnovne saradničke odnose. Uz dobru organizaciju, većinu obaveza možete da završite u planiranom roku i na rutinski način.
Ljubav: Ukoliko ste iznenađeni partnerovom reakcijom, učinite sve što je potrebno da smirite zajedničke i uzavrele strasti. Budite korektni.
Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha ili samokontrolu.

STRELAC
Karijera: Ako vas neko kritikuje to predstavlja dodatnu temu za razmišljanje, ali ne i povod za novi sukob u odnosu sa saradnicima. U odlučujućem momentu, slobodno računajte na nečiju iskrenu podršku. Nemate dovoljno strpljenja da razrešite različite nesporazume.
Ljubav: . Iritira vas saznanje o planovima koje ima bliska osoba.
Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

JARAC
Karijera: Mislite da imate previše poslovnih ili privatnih obaveza, a da neko drugi prolazi bezbrižnije i da koristi vašu dobru volju. Ukoliko vam smeta nečije lagodno ponašanje, potrudite se da zavedete efikasniji princip uvažavanja i ravnopravnosti.
Ljubav: . Osećate latentnu uznemirenost. Potreban vam je neko, ko zaista može da ulepša vaše emotivno raspoloženje.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu

VODOLIJA
Karijera: Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Ponekad se sve svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva dodatno zalaganje.
Ljubav: Neko vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate novi odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi.
Zdravlje: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

RIBE
Karijera: Novi nesporazumi mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, važno je da zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Ukoliko vam nedostaje nečija podrška, pozovite osobu za koju vas vezuju pozitivno iskustvo i zajednički interesi.
Ljubav: Partner testira vaše strpljenje, ali vi još uvek niste spremni da odgovorite novi izazov ili da idete do granice izdržljivosti.
Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete „teškim mislima”.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.