Plan osvete

„Plan osvete“ je akcioni triler, s ljubavnom pričom u središtu. Smešten je u kriminalno podzemlje Njujorka. Viktor (KOLIN FAREL) je desna ruka šefa podzemlja, Alfonsa (TERENS HAUARD), koji se suočava sa situacijom da mu neko konstantno ubija članove bande i šalje podrugljive i preteće poruke.

Darsi (DOMINIK KUPER), Viktorov prijatelj, koji takođe radi za Alfonsa, postaje opsednut time da nađe ubicu kako bi postao Alfonsov miljenik i važan član kriminalne grupe. U sred svega toga, Viktor upoznaje Beatris (NUMI RAPAS), misterioznu Francuskinju, koja živi s majkom, Valentinom (IZABEL IPER) u zgradi preko puta Viktorove.

Kad Viktor počne da se zaljubljuje u nju, shvatiće da ona nije žena kakvom se čini, već žrtva zločina koja traži odmazdu za šta joj treba Viktorova pomoć. Ali uskoro će shvatiti da je i Viktor čovek koji traži osvetu zbog ubistva njegove žene i ćerke nekoliko godina ranije. Kad ovo dvoje ranjenih ljudi, opsednuti osvetom, započnu vezu, njihova hemija i strast dovešće ih do toga da će izvesti nasilan i katarzički plan osvete.

Scenario za “Plan osvete” napisao je Džej Ejč Vajman, režirao ga NIls Arden Oplev.

Pogledajte još