ZADRUGA DONELA ODLUKU: Hoće li Miki napustiti Farmu?

Marko Vanila oprostio je Mikiju Đuričiću batine koje je dobio od njega i zamolio Zadrugu da ga ne izbacuje iz rijalitija. Molbe di-džeja zadruga je usvojila i odlučila da voditelj i prva rijaliti zvezda može ostati na imanju, ali je direktno nominovan.

"Mnogo sam razmišlio. Da se ovo desilo napolju, drugačije bih reagovao. Kada je Miki hteo da razgovara sa mnom, ja nisam, ali su me Crni i Lepi Mića posavetovali. Zamolio bih Zadrugu da oprosti Mikiju jer sam osetio da mu je iskreno žao. Čovek se skoro zaplakao kada smo razgovarali i to nije bila gluma. Pošto sam mu ja oprostio,voleo bih i da mu Zadruga oprosti. Neki misli da je ovo licemerno, a samo publika odlučije ko ispada, a ne bih hteo da bilo ko od vas ispadne zbog mene", rekao je di-džej Marko.

Farmeri su njegov potez dočekali velikim aplauzom, a Miki je ustao i ponovo se svima izvinio.

"Tebi Marko hvala jer si pokazao da si veliki čovek. Još jednom se izvinjavam. Šta god kaže Farma, ja se povinujem", bio je kratak Miki.

Odmah posle Markove molbe, došlo je pismo Zadruge u kojem se farmeri obaveštavaju da je Mikiju oprošteno nasilje samo zbog Markove molbe i da može da ostane na imanju, ali je direktno nominovan. Većina farmera je sa radošću dočekala ovu vest, dok je Zorica Marković negodovala zgob takve odluke produkcije. Naime, u prošloj farmi je upravo ona izbačena zbog sličnog incidenta sa Stanijom Dobrojević.

Podsetimo, Miki Đuričić je napao Marka Vanilu i udario ga u rame i pocepao mu majicu zbog hrane. Tuči je prehodilo sastanak koji je sazvala gazdarica Zorica Marković. Zorica je rekla da niko ne sme da doručkuje dok se ne spremi kuća i ne operu se suđe. Kada je sastanak završen, Marko je uzeo da spremi doručak, a Miki je pobesneo jer se ne poštuje dogovor i iznerviran udario u rame manekena i pocepao mu majicu.

Kurir

Pogledajte još