Mladoženju kojeg je mlada bacila s litice danima preklinjali da se ne ženi

Kameron Fredrikson, koji je poznavao Džonsona od 2006. godine i koji je bio kum na njihovom venčanju, kaže da je nesrećnog mladoženju upozoravao da ne stupa u brak sa svojom verenicom jer "nisu odavali utisak srećnog para".

"Bila je veoma zatvorena i rezervisana", tvrdi o osumnjičenoj Fredrikson, koji je radio sa Džonsonom u istoj kompaniji u Kalispelu.

Druželjubivi i komunikativni Džonson zaprosio je Grejemovu uoči Božića 2012, posle godinu dana zabavljanja. Fredrikson, međutim, tvrdi da je ona provodila malo vremena s Džonsonovim prijateljima, i da je bila neljubazna i neprijatna prema njima.

Uprkos upozorenjima da se ne ženi njome, Džonson je bio siguran u njihovu uzajamnu ljubav, što je, tvrdi njegov prijatelj, pokazao i na dan venčanja.

"Bio je van sebe od sreće. Znali smo da je to ono što želi", rekao je Fredrikson, dodavši da je primetio da Džordan nije gledala u Kodija dok su se zavetovali jedno drugom.

Kada se Džonson 8. jula nije pojavio na poslu, Fredrikson je odmah pomislio da nešto nije u redu i poslao je poruke telefonom njemu i njegovim rođacima u pokušaju da ga nađe. Čak je zatražio pomoć lokalnih medija.

Prijateljica osumnjičene: Bila je stidljiva hrišćanka

Lajtoni Blejzdel, koja poznaje Džordan od detinjstva i zajednički je prijatelj ovog para, kaže da je Džonson želeo da provede život sa iskrenom i zdravom hrišćankom i da je takvu osobu pronašao u Džordan, koja je radila kao dadilja.

Ona kaže da se Džonson odmah oduševio njom i da su se retko svađali. Na dan venčanja stvari su malo izmakle kontroli, ali je to verovatno zbog toga što je Džordan bila veoma stidljiva i što se osećala neprijatno jer su sve oči bile uprte u nju. Pre ceremonije se rasplakala, a Lajtoni nije saznala zašto.

"Njeno hapšenje je bilo neočekivano. Ne očekuješ da se tako nešto desi. Ne mogu da kažem da je na bilo koji način bila poremećena"
, rekla je Blejzdelova, dodavši da ona i Džordan poslednjih godinu dana nisu bile u kontaktu.

Izvor: Blic

Pogledajte još