Dnevni horoskop za petak, 13. septembar

OVAN
Karijera
: Ponudjene su vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer va[ izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti.
Ljubav: Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BIK
Karijera
: Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu.
Ljubav: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
Zdravlje: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće vam relaksacija.

BLIZANCI
Karijera: Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu.
Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

RAK
Karijera
: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno.
Ljubav: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Karijera: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha. Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem.
Ljubav: Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.
Zdravlje: Prijaće vam vedri sadržaji, kao efikasan recept za dobro raspoloženje.

DEVICA
Karijera
: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti.
Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni „tretman”, nego što neko pokušava da vam nametne.
Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

VAGA
Karijera
: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.
Ljubav: Ukoliko vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Karijera
: Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese.
Ljubav: Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom, koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Ulepšajte svoje raspoloženje.
Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

STRELAC
Karijera
: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze.
Ljubav: Prati as evmotivni nemir, voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove „ljubavne rebuse”.
Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka, opustite se.

JARAC
Karijera
: Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška ili razumevanje, nemojte oklevati.
Ljubav: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.
Zdravlje: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Karijera
: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su vam proverene informacije.
Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.
Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje, relaksirajte se.

RIBE
Karijera
: Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
Ljubav: Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite odredjeni utisak na blisku osobu, ipak ne pronalazite spokoj koji Vam je potreban.
Zdravlje: Večernje sate rezervišite za svoj „svet intime”, prijaće vam opuštanje.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još