Ispovest porno-zvezde obolele od HIV-a: Savetovali su me da ne koristim kondome

Ova 29-godišnja glumica kaže da je bila naivna kad je verovala u analize seksualno prenosivih bolesti vršenih u organizaciji kompanije za koju je radila i dodaje da su joj kolege savetovale da ne zahteva upotrebu kondoma.

"Shvatila sam da uvek ima neko ko je mlađi i lepši, i ko je spreman da uradi nešto što ti nećeš", kaže Bej, koja se ovim poslom bavila tek nekoliko meseci.

Posle snimljenih samo devet scena seksa analize su pokazale da je pozitivna na HIV virus. Posle nje i njen dečko rod Dejli je dobio pozitivne rezultate na HIV, i još jedan glumac.

Bej je na svom Tviter nalogu obećala da će se boriti protiv bolesti koja je zadesila:

"Ako sam mogla da savladam sopstvene demone kao tinejdžerka, svakako mogu da pobedim i ovu bolest", kaže Bej i dodaje da bi, da je bila bolje informisana, zahtevala kondom na svakom snimanju.

Osim što je saznala da je obolela od opasnog virusa, glumicu trenutno muči još jedan problem, i to finansijske prirode. Naime, njeno zdravstveno osiguranje ne pokriva lečenje od HIV-a, pa je glumica, kako sama kaže, potrošila više za jedan bolnički dan nego za kiriju za dva meseca.

Izvor: Blic

Pogledajte još