DOŽIVELA NEZGODU: Suzana Mančič odložila ulazak na Farmu!

U svom stanu nezgodno je pala i povredila kuk, onaj koji nije operisala. Budući da je osetila nesnosan bol, zgodna 56-godišnjakinja odmah se uputila u Ortopedsku kliniku gde je hitno pregledana. Na sreću, lekari su ustanovili da nije polomila kuk, ali uprkos tome osećala je nesnosan bol.

"Prošle nedelje nezgodno sam pala. U mom stanu je bilo polumračno i u trenutku kada sam zakoračila nagazila sam na gumenu igračku kojom se igraju moji pas i mačka, izgubila sam ravnotežu i odjednom sam pala. Mnogo me boli, iako nisam polomila kuk, on je u vrlo lošem stanju. Operativni zahvat biće neizbežan mada nije urgentan. Zbog nemilog događaja htela sam da odustanem od Farme, ali čelni ljudi "Pinka" nisu se saglasili sa mojom namerom. Služim se štapom, kako bih što manje opterećivala nogu dok hodam", govori Suzana Mančić i objašnjava zašto je prihvatila da bude deo rijalitija Farma.

"Nikada ranije nisam želela da budem deo popularnih rijaliti-programa, a razlog zbog koga sam sada pristala da budem deo Farme 5 je novac. Moj verenik Simeon Ocomokos izričito je bio protiv toga, dok su me moje kćerke Teodora i Natalija u početku podržale, ali kada mi se desila ova nezgoda, veoma su se zabrinule kako ću da podnesem teške uslove koje diktira seosko gazdinstvo na kome se takmiče poznati", priča atraktivna plavuša koja je ovo leto provela u Grčkoj.

Kurir

Pogledajte još