NE MOŽE DA GA SMISLI: Elena Karić 7 godina starija od budućeg očuha

Modna kreatorka Verica Rakočević se sa verenikom Veljkom Kuzmančevićem u utorak uveče obrela na izložbi posvećenoj Londonu u okviru Art fjužn projekta. Na istom mestu nekoliko trenutaka kasnije se pojavila i njena najstarija ćerka Elena Karaman Karić. Ali njih dve se nisu srele.

Da Elena ne podržava emotivni izbor svoje majke postalo je jasno odmah jer nije čak ni prišla Verici i Veljku da se pozdravi sa njima, posle čega su oni napustili događaj.

- Oni su ovde? Stvarno? Nisam ih videla - rekla je Elena kada smo je na licu mesta upitali zašto se nije javila majci i budućem očuhu.

Nije želela reč da kaže o budućem očuhu i o izboru svoje majke.

- Mogu samo da vam kažem da sam ga upoznala i to je to. Ne želim ništa više da komentarišem

- rekla nam je Elena, odmahujući rukom, jasno pokazujući time da ne želi da priča o tome.

Verica Rakočević, koja će 19. septembra udati za Veljka, nije želela da otkriva detalje o svadbi, ali ni odnos svoje dece prema njenom vereniku.

- Ne pitajte me za to - rekla je kreatorka.

Verica ima troje dece iz dva braka: Elenu Karaman, Milenu i Miodraga Rakočevića, a Elena (42) je od svog budućeg očuha Veljka (35) starija sedam godina.

Verica i Veljko su započeli romansu pre manje od dva meseca, a spojila ih je ljubav prema umetnosti, kako je izjavila Verica. Venčanje je zakazano za 19. septembar.

Blic

Pogledajte još