Vučić: Mi smo otkrili šverc oružja

Vučić je poručio da srpske službe imaju sve potrebne podatke o tome ko je umešan u nelegalnu trgovinu, i da će ih ustupiti Hrvtaskoj, da se ne bi, kako je rekao, sramotili pred svojom i stranom javnošću.

"Ono što smem i mogu da kažem to je da Hrvatska ništa nije otkrila, ništa oni nisu pronašli, mi smo pronašli, mi smo ih obavestili i usmeno i pisanim putem, za to imamo dokaze, za njih znaju i predstavnici svetskih najvećih službi, prosto uopšte nisam razumeo o čemu se radi, osim ako nije bio pokušaj destabilizacije i narušavanja ugleda Republike Srbije. Nadamo se da je to slučajna, a ne namerna greška, dela hrvatslih vlasti, bilo bi veoma loše ako bi u tome postojala bilo kakva namera"
, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da Srbija ima podatke ko je umešan u nelegalnu trgovinu oružja i da će ih dati Hrvatskoj.

"Mi imamo imena, mi znamo imena, pošto vidimo da ih oni ili ne znaju, ili namerno obmanjuju i svoju i svetskiu javnost, mi ćemo ih temeljno obavestiti o tome, ko šta kako, daćemo im tačna imena, da se ne sramote, pred svojom i medjunarodnom javnmošću. Jedino što mogu da kažem da je laž i besmislica ono što su objavili hrvatski mediji, a da je sramota ono što su uradili neki srpski mediji tražeči način da pomognu politčkim miljenicima, a ne mareći za to koliku će štetu da nanesu Srbiji"
, kaže Vučić.

Izvor: B92

Pogledajte još