fbpx

Horoskop: Šta to ne voli vaš partner?

No, možda niste saznali šta NE voli, a to je još važnija informacija koja vam može spasiti vezu. Pročitajte šta treba obavezno izbegavati kod horoskopskih znakova:

Ovan

Nikako , ali nikako ne govoriti Ovnu šta treba da radi. Nije taj znak bez razloga dobio to ime, pa samo zamislite partnera kako spušta glavu i sprema rogove za udar onoga koji mu nameće svoju volju. To uključuje i šefove, koje najčešće ignorišu. Naravno , znaju se Ovnovi rešiti ljudi koji im smetaju i diskretno, no nemaju nikakvog problema sa udarcima.

Bik

Bikovi, kao možda i najveći hedonisti u zodijaku , ne vole da im neko kvari njihove užitke - ne dirajte im hranu i sitnice do kojih drže. Naravno da im je teško da shvate da postoje i važne nematerijalne stvari kad su tako vezani za svoje vlasništvo, pa imajte razumevanja . Uz to , ne dirajte im odluke i kreativnosti , to je takođe crvena zastavica.

Blizanci

Pokušati da ućutkate Blizanca je kao da želite da zaustavite reku, stoga nemojte ni pokušavati. Svaka kritika im je strana, tako da treba biti izuzetno taktičan, od pokušaja redukovanja telefonskih računa do pažljivije vožnje koja troši manje goriva. Da, nisu lagani za održavanje veze i prijateljstva, ali su toliko dobri da se isplati truditi.

Rak

Kad biste, recimo, poželeli namerno da dignete pritisak Raku, ništa lakše - uvalite mu zadatak koji nema veze s porodicom, domom ili prijateljima, to će ga ubiti u pojam. Isto tako, promena navika ne postoji u njihovom rečniku, a pokušaj da uozbiljite Raka završava se totalnom katastrofom. Stoga, oprezno ...

Lav

Probajte nešto narediti Lavu i videćete šta znači bes kralja džungle. Nema boljih od njih, samo oni mogu biti u centru pažnje, a novac je tabu tema. E sad , kako s njima? Lako, nešto prećutati , nešto iskusno podvaliti kao njihovu ideju i laskati kad god je stvarna prilika za to recept je za uspeh. Lagati ni pod razno, to mrze više od svega.

Devica

Device i kritika su generalno na Vi, tako da izbor slika na zidu ili kombinacija odeće ne dolaze u obzir kao tema razgovora. Svojeglave kakve jesu, prilagođavaju svoj raspored jedino i isključivo sebi , tako da je potrebno imati puno takta i diplomatskih veština kako bi ih nagovorili na nešto što želite.

Vage

Vage su rođene diplomate, i nema šanse da ih naterate da vam kažu svoje mišljenje za koje znaju da se kosi s vašim. To će uvek ispasti neka lepo zapakovana nežna kritika puna saveta, koja će vam oduzeti previše vremena i zaspat ćete na pola razgovora. Jednostavno, Vage ne vole svađe i gotovo, tako da će vas po potrebi i ignorisati, samo da vam se ne suprotstave . Naravno , nemojte se zavaravati , Vage uvek misle da su u pravu, pa uzmite i to u obzir.

Škorpija

Pokušati da naređujete Škorpiji može biti čak opasnije nego Lavu, a ako krenete da im solite pamet, budite uvereni da će napraviti upravo suprotno od onoga što preporučujete. Nije im baš lako ni da oproste nekome za koga misle da ih je uvredio, tako da se ne treba čuditi što prolazi kraj vas kao pored turskog groblja nakon svađe . Mogu vas i potpuno izbrisati iz svog života, stoga budite suzdržani .

Strelac

Strelcu nametnuti obavezu koju on ili ona ne želi jednostavno nije moguće. Apsolutno ne dolazi u obzir. Možete se vi pozivati na svoj autoritet, no sve će biti uzalud, jer s autoritetima baš imaju problema. Uz to, pojam neprijatne tišine u razgovoru im takođe nije poznat, jer će oni govoriti dok ne padnu od umora.

Jarac

Sa svima se možete šaliti ponekad, s Jarčevima ... bolje ne. Tuđa neozbiljnost im ide na živce , a ni oni nisu takvi. Požurivati Jarca jednako je pokušavanju ubrzavanja rotacije Meseca oko Zemlji, a takvo ponašanje vam samo može doneti veliki minus u njihovoj crnoj svesci. I, naravno, poželjno je misliti isto kao i oni, ili se barem tako ponašati, inače slede problemi.

Vodolija

Sporo, polako i promišljeno ne postoji u rečniku Vodolije. Sve treba da bude odmah, sad i tu, inače nešto nije u redu. Kao da su navučeni na stres, a pritom previdi i zaborav igraju veliku ulogu, jer na taj način kreairaju atmosferu panike u kojoj se osećaju kao kod kuće.

Ribe

Ako ignorišete Ribu, imate problem, jer njihov je unutrašnji svet uvek jači i realniji od stvarnog sveta oko njih, stoga jednostavno morate razumeti njihove ideje i stavove. Njihova misija u životu je pomaganje drugima, koji, naravno, to moraju primetiti i dati tome primerenu pažnju, inače Ribu počinju opsedati crne misli, a tek ste onda u problemu.

B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.