POSLE 15 DANA LJUBAVI: Verili se Slavica Ćukteraš i golman Vlada Avramov!

"Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu", rekla je Slavica.

Pevačica je nedavno poslednje četiri godine koje je provela u skladnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem odlučila da stavi tačku na ovu romansu i odmah nakon toga upoznala je golmana.

"Vlada i Slavica su se pre petnaestak dana upoznali preko zajedničkih prijatelja i samo jedan susret je bio dovoljan da oboje shvate da im se desila ljubav na prvi pogled. Odmah su postali nerazdvojni, te je Slavica spakovala stvari i otišla zajedno sa njim u Italiju, gde su proveli nekoliko divnih dana i uživali u emocijama koje su došle potpuno nenadano", otkrio je izvor blizak paru.

Da su njihove emocije zaista jake govori i to što su se u četvrtak verili. "Slavica i Vlada su se toliko zavoleli za kratko vreme i shvatili da nemaju razloga da previše razmišljaju, te su se tako i verili u četvrtak. Svi koji poznaju Slavicu mogu da vide da konačno blista i da je ispunjena i srećna zbog ljubavi koja joj se desila", rekao je izvor.

Opera

Pogledajte još