DJ Omnia: Učiniću Wonderland nezaboravnim

Otkrio je da mu od ovdašnjih fanova redovno stižu pozitivne poruke, a uoči nastupa na Wonderland-u – i on je njima uputio nekoliko…

Da li ste nekada bili u Srbiji?
- Na žalost, nisam još uvek. Zbog toga sam veoma srećan štoću debitovati na Serbia Wonderland festivalu.

Imate mnogo fanova ovde, da li to znate?
- Da! To je neverovatno. Stiže mi puno poruka na Fejsbuku i Tviteru sa pitanjem: „Kada ćeš doći u Srbiju?!” Tako da sam srećan što ću konačno to ostvariti.

Šta mislite o ideji Serbia Wonderland festivala, i šta očekujete kao hedlajner festivala?
- Potrudiću se da učinim sve što je u mojoj moći da upamtite tu noć zauvek! Nadam se da će ova žurka biti puna pozitivne energije i sreće.

Ko je bio vaš idol? Uticaji?
- Na moj rad su uticali različiti muzički žanrovi, tako da ne mogu da izdvojim jednog idola. Ja jednostavno volim da slušam i inspirišem se muzikom kojami se sviđa, nezavisno od toga ko je autor ili kom žanru pripada. Naprosto razlikujem muziku na osnovu toga da li mi se sviđa ili ne i ne pokušavam da nađem nikakvo dublje značenje u tome.

Koja vam je najbolja žurka u životu i gde?
- Svaka žurka je drugačija! Zaista sam imao sreću da su gotovo svi događaji u kojima sam učestvovao bili neverovatni! Ipak, nastupina ASOT 550 u Kijevu i ASOT 600 u Den Bošu zauzimaju posebno mesto u mojoj karijeri!

Sigurno ste veoma zauzeti ovih dana? Gde idete posle Beograda?

- Da, tako je! Ali stvarno sam srećan što putujem širom sveta i delim svoju muziku sa fanovima! Posle Beograda učestvujem na Grotesque Indoor festivalu u Holandiji i Trancemission festivalima u Rusiji, ali tu su i mnoge druge destinacije…

Šta najviše želite za buduće nastupe?
- Samo želim da nastavim da gledam nasmejana lica na podijumima za igru i da se povezujem sa publikom preko svoje muzike.

Koji je najbolji festival po vašem mišljenju?
- Svaki festival ima neka svoja obeležja. Ali što se tiče prethodne godine, mogao bih da istaknem Global Gathering festivale u Ukrajini i Velikoj Britaniji, kao i Ultra Music festival u Argentini. To su bili zaista nezaboravni festivali!

Da li ima nešto što biste poručili vašim fanovima u Srbiji?
- Da! Želim da kažem da mi je velika čast što ću posetiti vaš grad i videti vas na podijumu za igru! Stvarno jedva čekam da debitujem u Beogradu.

Razgovor vodio: Miloš Janković

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.