Venera u Škorpiji: Pred nama je strastvenih mesec dana!

Kada je vatrena Venera u vodenom znaku, to je kao voda koja gori – ne da na sebe, ne menja se, ne želi da se prilagodi, ne potčinjava se nikome, naročito žene . Dame će biti prkosne, „igraće" na sve ili ništa.

Ljubav će narednih mesec dana biti teško ukrotiva, ali će strast prštati na sve strane. Međutim, plod strasti nekada može biti ljubav, ali i zaborav, imajte to na umu.

Obratite pažnju - crveni karmini i provokatvina obuća su sada nekako češći na devojakama. Ali,muškarci, nemojtre trljati ruke i misliti kako će vam sada biti lakše nego inače da dođete do duše i tela žene koja vam se dopada. Ne, ne, trud je i dalje neophodan, samo će nagrada biti... nezaboravna.

Narednih mesec dana nema polovičnih rešenja, zavođenja radi puke zabave, ali ni opstajanja mlakih veza.

I još nešto – vi koji razmišljate o nekoj osobi iz prošlosti, sa kojom ste davno završili, ne podgrevajte odavno ohlađene emocije. Ako ste u prošlosti zažalili što ste bili u vezi sa nekim, zažalićete opet. Ljudi se ne menjaju, čak I kada ne izgleda da je tako. Budite pronicljivi.

S obzirom na to da je Venera i dispozitor Merkura, planete komunikacije, nemojte ljubomorisati,,,čeprkati" po telefonu, kompjuteru... partnera. Ništa time nećete dopbiti osim muke bez razloga. Iskoristite svoju stras tamo gde joj je i mesto – u krevetu.

Ako ste se ulenjili, sada je vreme da počnete da izlazite, družite se, jer će prilika za zavođenje, udvaranje, flert, biti više nego inače.

Ako ste u vezi ili braku, zapalite stare iskre, podsetite partnera kako je bilo kada ste se tek upoznali. Vreme je da obnovite donji veš, iznenadite voljenu osobu romantilnim putovanjem, intimnim poklonom...

Tajne želje i skrivene namere nisu isto, a sada je vreme za želje. Otkrijte ih, bilo das u vaše ili tuđe. Dopašće vam se.

S obzirom na to da je Mars, planeta koja predstavlja muškarce, trenutno u Lavu, to znači da nečiji ego može biti povređen što može započeti mali rat polova – ko je bolji ljubavnik, ko kome više ugađa, ko vodi "igru"...

Uživajte do 8. novembra, kada Venera ulazi u Strelca, a onda ćemo pričati drugu priču.

Autor: Jovana Vilimonović za Mondo

Pogledajte još