ON JE POVUKAO TUŽBU: Seve podnela krivičnu protiv Milana!

Severina Vučković podnela je krivičnu prijavu protiv Milana Popovića za "povredu slobodne privatnosti dopisivanja". Nova prijava protiv njega je jadan u nizu sporova koji bivši supružnici vode oko deteta. Iako je Milan povukao tužbu protiv Severine, ona protiv njega vodi dva spora.

- Milan ne traži ništa osim onoga što je uobičajeno i što mu po hrvatskom zakonu pripada: da provede sa detetom svaki drugi vikend i to ceo, zatim jedno poslepodne u toku sedmice i polovinu svih praznika. Milan je svestan činjenice da će dete rasti s majkom jer je to uobičajeno. On traži samo ono što mu po zakonu pripada - kaže Milanov advokat Ljubo Pavasović.

Severina, međutim, u tužbi traži da Popović viđa dete isključivo u njenom stanu i u njenom prisustvu, u "cilju dobrobiti deteta". U hrvatskim medijima se često plasira priča da se Seve plaši da će Popović oteti dete, iako je sve bilo u redu do polovine jula, dok je Milan sam viđao dete, dovodio ga u Srbiju i isto tako vraćao. Šta se desilo u međuvremenu, pa je postao nepodoban da ostane sam sa detetom....

- Ma kakva otmica. Ta ideja graniči se sa zdravim razumom - kaže advokat Pavasović.

Kurir

Pogledajte još