Teniska reprezentacija skače bandži

Iako su ranije pričali o tome da će skakati padobranom, ta opcija je otpala, a kako „Alo!“ saznaje, sada je u opticaju skakanje bandžijem s krana na Adi, koji se nalazi na visini od 55 metara.

Bez obzira na to što je finale zakazano za sredinu novembra, srpski teniseri su se načelno dogovorili o novom spektaklu, naravno, pod uslovom da prvo pred domaćim navijačima savladaju sjajne tenisere Češke.

U međuvremenu, članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije nisu imali puno vremena za odmor, već su zbog obaveza na ATP turu već juče napustili Beograd, a Novak Đoković se uputio prema Pekingu, gde brani titulu od prošle godine, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, prepustiće tron Rafaelu Nadalu.

"Dokle god postoji šansa da se borim za prvo mesto na ATP listi, to ću i raditi, ali ne zavisi sve od mene. Branim dosta bodova, a Nadal ne brani ništa, tako da dosta zavisi i od toga kako će on igrati. Naravno, osvojio je ove sezone dva grend slema i trenutno je u najboljoj formi. Meni je najbitnije da ja podignem svoj nivo igre i samopouzdanja u velikim mečevima.
Generalno dobro igram i dobro se osećam na terenu. Imao sam malo psiholoških oscilacija kada sam igrao poslednjih nekoliko mečeva sa njim i sa Marijem. Na tome hoću da radim, pre svega da dovedem sebe do najsavršenijeg psihofizičkog i emotivnog stanja. Onda znam da će rezultati sami od sebe da dođu"
, izjavio je Đoković.

Berdih: Neće nam biti lako u Beogradu

Češki teniser Tomaš Berdih dobro zna šta njegovu reprezentaciju čeka u Beogradu.

"Osetili smo atmosferu u Beogradu pre par godina. Biće to jako težak meč, ali ga se ne plašimo, jer s,matram da je iskustvo na našoj strani. Srbija je jaka, ali moramo da se fokusiramo na našu igru", rekao je Berdih.

ALO!

Pogledajte još