fbpx

DEFINITIVNO KRAJ: Majli Sajrus je ponovo sama

Veridba je zvanično raskinuta u ponedeljak (16. septembra 2013), a oboje bivših verenika su to i potvrdili u svojim izjavama. Posle tri godine veze i nekoliko prekida, Majli (20) i Lajam (23) su sada konačno stavili tačku na svoj turbulentni odnos.

Hemsvort je zaprosio Majli sa Neil Lane prstenom od 3,5 karata u maju 2012. godine, a Hana Montana je u to vreme bila neverovatno ponosna na njihovu vezu i zajedničku svetlu budućnost kojoj se nadala.

Ipak, tokom prošle godine, par je već bio na hrapavom tlu, pa su više puta raskinuli i pomirili se.

Iako se ovih dana tvrdi da je glavni razlog za raskid Majlin novi provokativni način života, izgleda da je to samo Hemsvortov loš izgovor za probleme koji se gomilaju mesecima. Kako se šuška, Majli je već dugo nezadovoljna njihovim odnosom, a u nedavnom intervjuu koji je objavljen baš kada se pojavila i vest o raskidu, ona je izjavila da trenutno uopšte nema vremena za brak.

- Definitvno nemam vremena da se bavim venčanjem u ovom trenutku. Ali jednog dana ću imati – rekla je ona za Harper's Bazaar.

Kada je u pitanju njena nova razuzdana ličnost, ova zvezda smatra da joj je to apsolutno dopušteno, s obzirom da nikada ranije nije imala priliku da se ponaša u skladu sa svojim godinama.

- Kada sam bila dete, morala sam da se ponašam kao odrasla. Zato sam sada odrasla osoba koja se ponaša kao dete – izjavila je Majli.

A dok Majli pronalazi pravu sebe, Lajam definitivno ne gubi vreme! On je još tokom proteklog vikenda uživao u društvu prelepe meksičke glumice Eise Gonsales, sa kojom je partijao u jednom VIP klubu u Las Vegasu.

Cosmopolitan

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.