MORA LI?! Ekrem ponovo na Farmi?

Kada se vratio u Njujork, Ekrem je obavestio svoje članove porodice da se ponovo vraća za Srbiju, i to kao učesnik Farme 5, što su oni s nevericom primili. Sinovi su ga podržali, dok je supruga Igbala bila prilično rezervisana", priča za "Alo" dobro obavešteni izvor i nastavlja:

"Ekrem se porodici pohvalio kako je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović insistirao da on bude i u ovoj sezoni Farme jer ima svoju publiku koja ga i te kako gleda i podržava. Inače, Ekrem je pristao na ulazak u rijaliti najviše zbog novca, ali i zbog Čupe Kalača, sa kojim se odlično poznaje, a sa kojim ima snimljene i duete.

Svi koji poznaju Čupu i Ekrema tvrde da su oni dobitna kombinacija i da je Gospodi upravo falio Kalač na prošloj farmi jer nije imao igrača sa kojim bi pravio šou. Naturalizovani Amerikanac i Šveđanin će napraviti pravi šou koji do sada nije viđen ni u jednom rijalitiju.

Alo

Inače, još uvek se prepričavaju njihovi zajednički nastupi gde su nakon pesme pravili pravi šou program i zezanciju, tako da je cela kafana bila pod stolovima. Što se tiče njegove supruge Igbale, Ekrem može da odahne, jer kada je saznala da je Čupa u igri, odmah joj je laknulo", zaključuje izvor.

Da li će za Ekrema Jevrića ovo učešće na farmi biti treća sreća ili nešto sasvim četvrto, vreme će pokazati.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.