Stojanović: Verujem u svoju ekipu, moramo mnogo da radimo!

"Ubeđen sam da imamo kvalitet za najviše domete, ali ništa ne može da se desi preko noći. Uostalom, odigrano je tek pet kola, ostalo je još 25, i sada je suviše rano za neki presek. Još ni polusezona nije gotova", kazao je Stojanović, a prenosi klupski sajt.

Crvena zvezda nakon pet kola u Super ligi ima 10 bodova i nalazi se na deobi trećeg mesta, dok su Partizan i Čukarički prvi sa po 13.

Crveno-beli su u nedelju na svom stadionu remizirali sa Donjim Sremom 2:2, a Stojanović je rekao da nije zadovoljan rezultatom, kao i da u sledećoj utakmici od svojih igrača očekuje da pokažu reakciju na taj meč.

"U nedelju smo pred 40 hiljada navijača, u fenomenalnom ambijentu imali idealnu priliku da pokažemo zrelost i ozbiljnost, međutim nismo, i veoma sam nezadovoljan time. Nismo imali dogovor da se povučemo, već smo u poluvremenu pričali da izađemo da damo drugi i treći gol", kazao je Stojanović.

"Očekujem da već u narednom duelu pokažu reakciju, ali očekivanja su jedno, a realnost nešto drugo", dodao je on.

Nakon utakmice sa Donjim Sremom, fudbaler Miloš Ninković je rekao da nikada u karijeri nije video ekipu u koju se uvuče toliko straha nakon što primi gol, a Stojanović je kazao da se slaže sa izjavom veznog igrača.

"Na tome treba mnogo da se radi, jer je to problem psihičke prirode. Strah može da nadvlada samopouzdanje, a samopouzdanje se stiče pobedama", rekao je šef stručnog štaba crveno-belih.

Stojanović je kazao da ne postoji velika razlika između timova u Super ligi i dodao da da je zato potrebno svakom protivniku pristupiti maksimalno ozbiljno.

"Donji Srem je na papiru bio autsajder, pa smo se opekli. Ne treba nam bolja opomena. Teren je jedino merilo. Mislim da svaki tim ima nekolicinu odličnih i iskusnih fudbalera, da svi vredno treniraju i da je liga ujednačena. Zbog toga svaku utakmicu smatram pođednako važnom, i idem korak po korak", kazao je Stojanović.

Beta

Pogledajte još