HOROR: Najodvratnija stvar koja se dogodila na Farmi

Naime, farmeri su u toku jučerašnjeg dana prepričavali odvratan prizor koji je, kako kažu, priredila rediteljka, jer je kuhinjskom krpom brisala izmet sa daske poljskog toaleta.

- Zorica je videla kako je posle sastanka koji smo imali, uzela plavu krpu i otišla do ve-cea. Ušla je i tom istom krpom brisala fekalije. Da li ste svesni šta je žena uradila?! I onda je tu govnjivu krpu vratila u kuću. Zorica je sve gledala - prepričavala je Mis Svetlana, dok je ostatak žena bio u šoku, a Romana Panić je čak dobila nagon za povraćanjem.

- Ja sam tu krpu videla da se sada otkuvava! Dajte ljudi kakvo pranje toga, to mora da se baci!- izjavila je Divna, a Suzana Perović ogorčena komentarisala da joj je drago što nije tome prisustvovala jer bi doživela nervni slom. O ovom nemilom i prilično gadnom događaju verovatno će se još polemisati, a kakav će biti ishod ostaje da vidimo narednih dana.

Podsećanja radi, Jelenu Golubović su farmeri optužili da se od kako je počeo serijl nije ni jednom okupala, te da je jako prljava i da se oseća. Rediteljka je ovakve optužbe oštro demantovala i rekla kako se kupala u dvorištu i polivala, kao i da su joj vlažne maramice pomogle.

Kurir

Pogledajte još